• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
|
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
Τριήμερη Εκδήλωση Αγάπης από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης 19/11/2012

Αλεξανδρούπολη, 19 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Τριήμερη Εκδήλωση Αγάπης από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, με Μουσική Βραδιά και θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά, η Τριήμερη Εκδήλωση Αγάπης «ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ - ΑΥΡΙΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ» που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, τον Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, για την ενίσχυση 70 οικογενειών συνδημοτών μας που υποστηρίζονται από το Παιδικό Χωριό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, η Πρόεδρος του Παιδικού Χωριού SOS, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων, καθώς και πλήθος μικρών και μεγάλων πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου, στο κτίριο του Μύλου Μασούρα, για να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος ««Ενδυνάμωση Οικογενειών σε Κρίση». Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Γραφείου Εθελοντισμού ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα κατά τις τρεις ημέρες που διήρκεσε να συγκεντρωθούν πολλά τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ένδυσης και υπόδησης, πάνες σαμπουάν, απορρυπαντικά, παιχνίδια, βιβλία και άλλες δωρεές, τα οποία παραδόθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης για να διανεμηθούν στις υποστηριζόμενες οικογένειες του προγράμματος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στη δημιουργία της εκδήλωσης στέλνοντας μηνύματα αγάπης αλληλεγγύης και συμπαράστασης και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας

ΑΒ Βασιλόπουλος

Μασουτης

Αλέξανδρος - Proton

Ποτοποιία Έβρος Παπαδημητρίου

Τασιούλης Διανομές

Κύκλωπας ελαιοτριβείο

Music Temple Studio

Ερευνητικό Θέατρο Θράκης

Εστιατόριο ELISE

Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή

Αρχοντικά Λευκίμης

Μαρία Καρασουλτάνη clown-θεατρικό παιγχνίδι