• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
|
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
Συναυλία με τον συνθέτη-πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο 28/11/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 28-11-2012

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 306

Τ.Κ. 68100

Τηλ: 2551064203, Φαξ:2551064235

Email: gtip@alexpolis.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία  με τον  συνθέτη-πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο

 

Μεγάλη Συναυλία  με τον  συνθέτη-πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Μαζί του συμπράττει η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης,  εορτάζοντας  τον ένα χρόνο ίδρυσης  και συναυλιών της με έργο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς, μέσα από τις δράσεις που οργανώνονται από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, και η 30μελής Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χιλής Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ Ευάγγελος Λαμπάκης θα τιμήσει, παράλληλα, τον διακεκριμένο βορειοελλαδίτη Συνθέτη για τη πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Είσοδος ελεύθερη.

Τραγουδούν οι καλλιτέχνες:

Καίτη Μάκρη, Ανδριάννα Γκουργκούνη, Στέλιος Βραχιόλογλου, Δημήτρης Λαζαρίδης, Τερέζα Λιανού

Η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής Δήμου Αλεξανδρούπολης απαρτίζεται από τους:

Σάββας Γκριτζέλης: πνευστά-κλασσική κιθάρα, Γιάννης Σαριανίδης: keyboards-ακορντεόν, Ναϊρα Ουνανίδου: ηλεκτρικό πιάνο, Κώστας Βενετικίδης: τσέλο, Βαγγέλης Θεολογίδης:  ακουστική κιθάρα, Γεράσιμος Κονταρας:  μπάσο, Νίκος Δίφτης: ηλεκτρική κιθάρα,  Γιάννης Ταταρίδης: μπουζούκι, Σάκης Τερζής: μπουζούκι,  Νίκος Τζέλλας: drums set-κρουστά,  Βαγγέλης Γεωργίου: κρουστά, Κώστας Ηλιάδης: κρουστά 

 Η Ορχήστρα Φίλων Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει, από της ιδρύσεώς της, ενεργό ρόλο κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης μέσω της Τέχνης. Οι, εγνωσμένου έργου, καλλιτέχνες είναι εθελοντές που δικτυώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα έσοδα των συναυλιών τους από δωρεές ή χορηγίες έχουν διατεθεί σε ευπαθείς οικονομικά πολίτες που χρήζουν άμεσης περίθαλψης.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουτί δωρεών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εθελοντικού – Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργεί με εθελοντές επιστήμονες για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των οικονομικά ασθενέστερων και ανασφάλιστων πολιτών του Δήμου.