• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
|
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 4/12/2012

Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης

Λ. Δημοκρατίας 1, Μύλος Μασούρα (2ος όροφος) 681 00, Αλεξανδρούπολη –

Υπεύθυνη: Αικ. Ευστρ. Μακρή

Τηλ.: 2551089924, 2551089941

Fax: 2551089941

Email: ethelontismos@alexpolis.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5/12), το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11 με 1 το πρωί, μπροστά στο Δημαρχείο, γιορτή εθελοντών.

 

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση του κύκλου δράσης κοινωνικής ευαισθητοποίησης που αφορούν σε ομάδες οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου συμπράττει με τον τοπικό συνεταιρισμό παντοπωλών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Proton που θα διαθέσει τη μέρα αυτή μέρος των εσόδων του σε «Οικογένειες Συνδημοτών μας σε Κρίση», μέσα από το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

 

Επιπλέον σε δικτυωμένη προσπάθεια ο συνεταιρισμός προτρέπει τους πολίτες την περίοδο από 10/12 έως 12/1σε όποιο από τα 20 super market «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Proton επιθυμούν να αφήνουν, στα καλάθια αλληλεγγύης που βρίσκονται εκεί, τρόφιμα και είδη που θα διατεθούν σε οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας  και συγκεκριμένα στους:

 

·  Παιδικό Χωριό sos Θράκης «Οικογένειες σε Κρίση»

·  Σύλλογο Αρχηγών Μονογονεϊκών Οικογενειών

·  Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία «προσπαθώ»

·  Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων για να φροντίσει τη διάθεσή των προϊόντων στις καταγεγραμμένες στο σύλλογό τους οικογένειες.

·  Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία. Ν. Έβρου.

  

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων  και ο Σύλλογος Αιμοδοτών συμμετέχουν στη δράση για να συντονίζουν τις προσπάθειες.

 

 

Σας θέλουμε κοντά μας στις δράσεις μας! Ενημερωθείτε, συντονιστείτε, δείξτε μας τον τρόπο σας! Ας πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Μαζί μπορούμε τα πάντα!
 
2012 ΕΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ /ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ