cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350203

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

 

Αλεξανδρούπολη, 15/6/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Επίσπευση εργασιών για την εξέλιξη της Σύμβασης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΕΛ ΜΑΚΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα​​ Δευτέρα 15-06-2020 στο γραφείου του Δημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.,​​ με αντικείμενο την επίσπευση των εργασιών για την εξέλιξη της Σύμβασης Έργου «Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης και ΕΕΛ Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υποέργου​​ :​​ Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων».​​ 

Στη συνάντηση​​ συμμετείχαν​​ εκ μέρους της​​ Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου η​​ κα Λίλα​​ Σαμπανοπούλου, από την Υπηρεσία Διαχείρισης οι κ.κ. Βασίλειος Πιτσινίγκος, Γιώργος​​ Λεβέντης, Χρήστος Ρουμελιώτης, από την Ανάδοχο Κοινοπραξία οι κ.κ. Γεώργιος Ιωαννίδης,​​ Μιχάλης​​ Κούγκουλος, Στέργιος Νάκος,​​ η Πρόεδρος της Κοινότητας Μάκρης, Μαριάνθη Μαύρου​​ και​​ από την Επιβλέπουσα Αρχή οι κ.κ. Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Κυριακή Χαμουρατίδου, Γεώργιος Ξενουδάκης​​ και ο Πρόεδρος​​ του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.​​ Γιάννης​​ Ζαμπούκης.

Συμφωνήθηκε ότι μετά τις επικείμενες προσλήψεις στην​​ Εφορεία​​ Αρχαιολογίας Έβρου​​ τριών (3) αρχαιολόγων και δύο (2) εργατών πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή και ολοκλήρωση του παραπάνω έργου.​​ Συγκεκριμένα θα αποκατασταθούν πλήρως τα οδοστρώματα όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες​​ και​​ θα συνεχιστούν​​ οι εργασίες του έργου​​ από​​ το σημείο​​ όπου σταμάτησαν.

Συμφωνήθηκε​​ επίσης,​​ από τους παραπάνω φορείς, να επανεκτιμήσουν την πορεία των εργασιών σε ένα (1) μήνα από σήμερα προκειμένου να προλάβουν πιθανά προβλήματα ή​​ να δοθούν άμεσες λύσεις​​ όπου​​ αυτό​​ απαιτείται.