Μπορεί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί να βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας αλλά οι παιδαγωγοί μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να διατηρήσουν την επαφή τους με τους μικρούς μαθητές μας, θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν Δημιουργική Απασχόληση ανάλογη με το ηλικιακό και γνωστικό επίπεδο της προσχολικής ηλικίας.      Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου,  στην ενότητα  «Βρεφονηπιακοί Σταθμοί - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»    κουκλοθέατρο, παραμύθια, τραγούδια αλλά και κατασκευές θα κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον  των παιδιών, θα εμπλουτίζονται συνεχώς  και θα προσφέρουν προτάσεις στους γονείς  για ουσιαστική και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου που θα περνάνε  με τα παιδιά τους.    Μέλημά μας είναι η ομαλή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μας. Θέλουμε τα παιδιά μας  να διατηρήσουν  το χαμόγελο, την ελπίδα και την αισιοδοξία τους.                     Με τη βοήθεια των παιδαγωγών μας  προσπαθούμε να αγκαλιάσουμε τα παιδιά και  να  προσφέρουμε σε αυτά  ένα δημιουργικό ταξίδι στο χώρο της γνώσης.

Η Πρόεδρος του Ν. Π.

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Η θεατρική ομάδα “Κιβωτός Ονείρου” του ΤΕΕΠΗ, ΔΠΘ, μέσα από διαδικτυακή διαδικασία παρουσιάζει και μοιράζεται μαζί μας το "Θρύλο της Μπάμπουσκα", μια σύνθεση αφήγησης και δραματοποίησης μέσα σε εικονικό περιβάλλον που συνδέει το παρελθόν με το παρόν.

“19ος αιώνας-2021: Η Μπάμπουσκα μια ηλικιωμένη κυρούλα περιφέρεται από τόπο σε τόπο. Αναζητά το μικρό Ιησού για να του προσφέρει ένα δώρο και αφήνει σε κάθε παιδί που συναντά ένα στολίδι ή δωράκι στο μαξιλάρι του.”